top of page

KARA RESIDENCE

Nastěhovaly jsme se do apartmánového domu v Denpasar, který se jmenuje Kara residence. Původně jsme si myslely, že to bude jen přechodné ubytování, že se porozhlédneme a najdeme si k žití něco jiného.

Opak se stal pravdou. Jsme tady již měsíc a zjišťujeme, že naše prvotní volba byla nejlepší.

Dvoupodlažní, atriový objekt s recepcí a pořádně dlouhým bazénem se stal naším novým domovem. Pokoj je tak akorát velký a dostačující pro dvě osoby, které potřebují každý večer místo, kde složit hlavu. V místnosti je velká manželská postel s velmi pohodlnou a příjemně tvrdou matrací. Je vybaven televizí, skříněmi, kuchyňkovým koutem s dřezem, mikrovlnou troubu a lednicí. Perfektní 20l zásobník s pitnou vodou. Na pokoj s klimatizací navazuje koupelna, která je částečně odvětrána. S teplou vodou, jenž tady není běžná a místem na sušení prádla. Dostatečně velká sprcha s toaletou a umyvadlem. Pokoj s hygienickým zařízením je v moderním duchu a čistý. Rovný evropskému standartu.

Před vstupem do obejktu je kryté parkovací stání pro motorky i auta. Do átria se vstupuje přes recepci a otevřenou halu. Jednotlivé pokoje jsou přístupné z átria a z pavlače, takže když prší dostanete se do pokoje suchou nohou. Bazén a zeleň jsou pod širým nebem. Chlorovaná voda má asi 30 stupňů a bazén má rozměry i na pár slušných temp ( cca 10m délky). Nad recepcí je situována terasa s posezením pro možné grilování. Je tady skvělý výhled na okolí a večer zde můžete pozorovat hvězdy.

Služby:

Je zde pokojová služba, která vám uklidí pokoj a na požádání odnese prádlo do prádelny. Každý den uklízí okolí pokojů a o vše se pečlivě starají. Všichni jsou velmi milí a jakmile se objeví jakýkoliv problém, snaží se ho okamžitě vyřešit. I když nemluví plynně anglicky jsou vstřícní a snaží se porozumět.

Wifi připojení je samozřejmostí.

Lokace:

Kara residence se nachází v městě Denpasar, všude je to blízko.

  • Pro ovoce, do místního obchodu a rýžovou večeři: 1minuta na motorce

  • Semyniak - centrum obchodů a restaurací evropského stylu: 10 minut na motorce

  • Nemocnice: cca 10 minut na motorce

  • Beach mall Kuta : cca 15min na motorce

  • Sanur: cca 20 minut na motorce

  • Jimbaran: cca 25 minut na motorce

  • Ubud: cca 1hodina na motorce

  • Uluwatu temple: cca 1hodina na motorce

  • Jižní Bali: hodina na motorce

Údaje jsou relativní, záleží na provozu na silnicích.

Atrium je jako oáza klidu v rušném hlavním městě Bali.

Ps.: Jako rezidenti máme lepší ceny.... než booking

Pps.: Kdo by měl zájem o ubytování pište na marlenarchitects@gmail.com


Older Posts
bottom of page