top of page

Světoběžnice a Narozeniny No.2.


Jak se vydaly holky Marlenky do světa

Zbalily jsme si každá počítač, několikery šaty do kanceláře, žabky a pár vypálených pravých českých 5 švestek do kufru a vydaly se na zkušenou do světa. Na východ a ještě trochu dál, na mystický dálný východ. Letadlem jste tam celkem pohodlně za necelý den. Začátky nebyly vždy lehké, všechno bylo nové a jiné a my se musely přizpůsobit. Musely jsme zapomenout na spoustu věcí, které bereme jako samozřejmost. Na pravidla, řád, spolehlivý internet, porcelánové nádobí na nože na pračku a svíčkovou s knedlíkama... no prostě nový svět, nová země. Špína, smrad, chaoz a vlhko, každodení děšť, tak nás Bali v lednu přivítalo. Musely jsme si osvojit nové dovednosti jako jizdu na skůtru a jazyk. Samozřejmě byly chvíle, kdy jsme vzpomínaly na rodinu, přátele, starou práci a chybějící teplo domova. Avšak jak se říká škola života je ta nejlepší a nejdůležitější, tak jsme zatly zuby a tady jsme po necelém půl roce ostřílené, zcestovalé, pořádně proškolené a bez nadsázky štastné.

Vše jsme nechaly za s sebou a s čistým listem začaly znova. Někde hluboko vzadu v hlavě jsem věděla, že začíná nejlepší období mého života. A tak to taky je. Jsme mladí, zdraví vše co si přejeme je na dosah. Pozitivně smýšlíme a naše přání jsou vyslyšena. Každý den žijeme svůj sen. Na ostrově bohů převládá úsměv a pohostinost. Je zde neuvěřitelná koncentrace usměvavých lidí a to je dle výzkumu britských vědců velmi nakažlivé a dle japonských studí i zdravé.

Oslava jak se patří :)

Jsem neskonale vděčná za všechny nové zkušenosti, za to že tady můžu být, že jsem obklopena skvělými lidmi. Děkuji nejlepší parťačce ve vesmíru, nemohla vybrat lépe. Děkujeme všem co jsme tady za tu dobu potkaly, co nám pomáhali, dávali cenné rady Mimi a Fabri :). Všechny co nás přijeli navštívit, co nás podporovali z domu a ze všech konců zeměkoule. Velký dík všem za všechno, jste úžasní báječní a skvělí a budťe štastní. Nezapomínejte na to co je opravdu důležité. To, že můžeme se hýbat, vidět, slyšet, vnímat všechny zvuky, vůně a chutě. Radujte se z maličkostí, užívejte si života, dětí, pohybu, volnosti, svobody, přírody, dobrého jídla a bytí.

A to, co je navíc, že si můžeme mýt vlasy v oceánu, užívat sluníčka, cestovat a cpát se dobrotama je už jen třešnička na dortu :)

Ps.: Díky všem za přání k narozeninám, je třeba si ten poslední dvacátý rok života pořádně užít!!!!

Pps.: Uctěte s námi vzpomínku na popového krále Michaela Jacksona ❤️👑

Ppps.: Máme se tady skvěle. A kdyby vás zajímalo co celé dny děláme, tak se přijeďte podívat....


Older Posts
bottom of page